Infoboekje Meeuwen-Gruitrode 2017

Onderaan vind je het infoboekje over het kamp in Meeuwen-Gruitrode van dinsdag 1 augustus tot en met vrijdag 11 augustus 2017.

Als je niet aanwezig kon zijn tijdens de inschrijfmomenten, kan je in dit boekje en op deze site (onder KAMP) alle info vinden. Inschrijven doe je via het formulier op deze website. Er is dus geen afzonderlijke medische fiche meer. Je kan zo de inschrijving alsnog in orde brengen en aan de leiding bezorgen. Desgewenst komen we langs op huisbezoek. Geef gewoon een seintje aan de leiders of stuur een berichtje naar jongens.groepsleiding@chiro-arendonk.be

Als je onze nieuwsberichten per e-mail niet automatisch ontvangt, vul dan zeker ook deze INFOFICHE in.

De overschrijving van het kampgeld voor de jongenschiro dient te gebeuren op het rekeningnummer IBAN BE16 6528 4745 9174 met de vermelding van de naam van het kind én de naam van de afdeling. Liefst één overschrijving / betaling per kind. Dit moet je doen vóór 15 juli. 

OPGELET: wie nog geen lidgeld betaalde voor het werkjaar 2017-2018, moet dit ook zeker in orde brengen o.w.v. de verzekering op kamp ! Zie hiervoor het INFOBOEKJE van dit werkjaar.

BijlageGrootte
Infoboekje-kamp-Meeuwen-Gruitrode-2017.pdf311.83 KB