Infofiche

In de ledenadministratie houden we lidgeld, kampgeld, verzekeringen en contactgegevens bij. Het is dus van belang dat we over de juiste gegevens van onze leden beschikken.

Als je na de inschrijving wijzigingen wil doorgeven, gebruik je dit formulier. Bijvoorbeeld als je gaat verhuizen of van telefoonnummer of email bent veranderd. Gebruik één formulier per lid, dus ook bij broers.

Gelieve de onderstaande vragen zo volledig mogelijk in te vullen. Geef minstens één emailadres en één telefoonnummer op. De ontvangen informatie wordt zo snel mogelijk aangepast in ons ledenbestand.

Velden met * zijn verplicht in te vullen.

Voor de oudere leden: hun eigen mobiele telefoonnummer.

Voor de oudere leden: hun eigen email-adres.

Bijvoorbeeld: Kerkstraat 36, 2370 Arendonk

Adres 2 kan je bijvoorbeeld gebruiken bij een co-ouderschap.

Telefoon adres 2 kan je bijvoorbeeld gebruiken bij een co-ouderschap.

Vaste lijn of mobiel telefoonnummer van de vader. Bijvoorbeeld: 0470123456 en op werk 014123456

Vaste lijn of mobiel telefoonnummer van de moeder. Bijvoorbeeld: 0470123456 en op werk 014123456

Andere belangrijke informatie over jullie zoon die je wil meegeven, bijvoorbeeld van medische aard of omtrent de gezinssituatie. Alle ontvangen informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Voor een goeie samenwerking en kennismaking organiseren we een infomomentje bij de Sloebers. Dit plannen we na de werving. Ouders van nieuwe en bestaande leden kunnen ook een huisbezoek vragen door dit hierboven aan te kruisen. We nemen dan zo snel mogelijk contact op om een bezoekje te plannen.