Verhuur lokalen

De prijs bedraagt 6, EUR per persoon per weekend (minimum 100, EUR per weekend) en 80, EUR energiekosten. We vragen je ook een waarborg van 100, EUR af te geven bij aankomst, die je normaal gezien na het weekend volledig terugkrijgt. De huurovereenkomst kan je helemaal onderaan downloaden, maar enkel volledig ingevulde aanvragen via onderstaand reservatie formulier worden in behandeling genomen.

Om de overlast voor de buren te beperken, verhuren we niet aan leidingsploegen of volwassenen. Groepen met leden jonger dan 15 jaar en hun begeleiding zijn welkom.

bankrekening verhuur: IBAN BE16 6528 4745 9174

P.S. De lokalen worden niet verhuurd tijdens manifestaties (fuiven, concerten e.d.) in de Bemdhal en ook niet in de maanden juli en augustus.

Aantal leden dat jonger is dan 15 jaar. Er wordt niet verhuurd aan groepen met oudere leden.

BijlageGrootte
Huurovereenkomst-2016-2017.pdf447.96 KB